Cum comand

Comenzile la eGospodarul.com pot fi facute in doua feluri: telefonic sau pe site. 

Comenzi telefonice

Cautati produsul dorit: folosind meniul website-ului alegeti categoria produsului dorit, intrati in aceasta, cautati produsul, intrati in pagina acestuia, studiati descrierea sau specificatiile acestuia in functie de caz, folositi numarul de telefon 0744 158 799 pentru a ne contacta. Retineti codul produsului pentru a-l comunica operatorului.

Comenzi pe site
- alegeti categoria produsului dorit
- cautati produsul in categoria aferenta
- intrati in pagina acestuia pentur a-i studia descrierea si specificatiile dupa caz
- alegeti contitatea dorita
- apasati pe butonul "Adauga in cos"
- in partea dreapta, zona de sus a site-ului, aveti un cos langa care aveti numarul de produse si costul acestora;
- click pe cos si apoi "Finalizare comanda"
- completati datele pentru livrare si dupa caz pe cele de facturare daca sunt diferite de cele de livrare
- va recomandam sa alegeti varianta de a va inregistra pentur ca in viitor puteti beneficia de diferite discounturi din parta magazinului sau veti pute avea oricand posibilitatea de a vedea istoricul tranzactiilor
- dupa ce ati completat toate datele apasati pe butonul "Trimite comanda"
- in scurt timp un operator va va contacta pentru confirmare. Trebuie sa asteptati deoarece urmeaza ca noi sa procesam comanda si mai apoi va contactam.

Comenzi la sediul eGospodarul
In primul rand va rog sa va asigurati ca nu mergeti la sediul  SC EGOSPODARUL SHOP SRL. eGospodarul are sediul la adresa Bulevardul Energeticienilor nr. 9E, sector 3, 032091, Bucuresti.
Trebuie sa va asigurati ca avem produsul la sediu. Atentie: nu tinem foarte multe produse in aceasta locatie. Dupa ce v-ati asigurat la telefon ca avem produsul sau il putem aduce in timp util puteti sa veniti sa il vedeti/cumparati.
Nu aducem produse pentru simplul motiv ca doriti doar sa il vedeti.
Atentie: plata in locatia noastra se poate face doar cu cardul prin intermediul proformei primite pe mail. Asiguram transportul in Bucuresti la pretul de 35 lei. Puteti plati numerar soferului eGospodarul.ro.